Ons team2019-01-16T14:10:10+00:00

Ons team

Wij zijn Marcel, Rutger en Iris Balm. Samen vormen wij de Balm academie. Wil jij meer aandacht organiseren voor arbeidsveiligheid, gezondheid, vitaliteit of werkplezier, voor jezelf, jouw team of jouw organisatie? Dan heb je de juiste partij gevonden.

Wij kunnen jou helpen om het gedrag van jouzelf, jouw team of jouw organisatie te veranderen, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Dat doen we met events, het geven van workshops en interactieve presentaties, individuele coaching en nog veel meer. Tevens denken we graag met je mee over programma’s of campagnes.

Rutger Balm

Gedragspsycholoog

Marcel Balm

Directeur Eigenaar

Iris Balm

Algemeen manager

Een netwerkorganisatie

Wij kunnen onze successen alleen behalen door op de juiste manier te koppelen met andere organisaties en personen. De Balm academie maakt onderdeel uit van meerdere netwerken, waaronder het netwerk van AWVN (Algemene Werkgevers Vereniging Nederland) en de NVVK (Nederlandse Vereniging Voor Veiligheidskunde).

Een aantal personen zit op vaste basis in ons netwerk. Dit zijn professionals met ruime kennis over gezond en veilig werken, HR en leefstijl. Wij stellen hier graag ons netwerk aan u voor.

Waarom de Balm academie?

Als kleine organisatie weten wij hoe lastig het is om structureel aandacht te organiseren voor afspraken en het nakomen hiervan. In een snelle, complexe en onoverzichtelijke wereld is het gemakkelijk jezelf in de waan van de dag te verliezen.

Bovendien weten wij hoe gemakkelijk het is om geld, tijd en energie te verspillen aan ineffectieve interventies voor een gedrags- of cultuurverandering. Daarom steken wij in op generieke kennis en vaardigheden die op meerdere vlakken – zowel in de context van arbeid als privé – ingezet kunnen worden.

Zoek jij een organisatie die zich bewust is van de valkuilen en kansen rondom gedrags- en cultuurverandering? Wij werken graag samen aan de toekomst.