Ons team2019-02-18T08:37:09+00:00

Rutger Balm

Gedragspsycholoog

Marcel Balm

Directeur Eigenaar

Iris Balm

Algemeen manager

Ons team

Wij zijn Marcel, Rutger en Iris Balm. Samen vormen wij de Balm academie. Wilt u meer aandacht organiseren voor arbeidsveiligheid, gezondheid, vitaliteit of werkplezier, voor uzelf, uw team of uw organisatie? Dan heeft u de juiste partij gevonden.

Wij kunnen u helpen om het gedrag van uzelf, uw team of uw organisatie te veranderen, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Dat doen we met events, het geven van workshops en interactieve presentaties, individuele coaching en nog veel meer. Tevens denken we graag met u mee over programma’s of campagnes.

Waarom de Balm academie?

Als kleine organisatie weten wij hoe lastig het is om structureel aandacht te organiseren voor afspraken en het nakomen hiervan. In een snelle, complexe en onoverzichtelijke wereld is het gemakkelijk om onszelf in de waan van de dag te verliezen.

Wij realiseren ons hoe gemakkelijk het is om geld, tijd en energie te verspillen aan ineffectieve interventies voor gedrags- of cultuurverandering. Daarom steken wij in op generieke kennis en vaardigheden die op meerdere vlakken – zowel in de context van arbeid als privĂ© – ingezet kunnen worden.

Zoek jij een organisatie die zich bewust is van de valkuilen en kansen rondom gedrags- en cultuurverandering? Wij werken graag samen aan de toekomst.