Over Jolinda2019-01-15T12:46:27+00:00

Over Jolinda Glaudemans

Jolinda treedt voor de Balm academie binnen organisaties op als trainer en coach. Ze is een veelzijdige professional in de beweegzorg die individuele medewerkers traint in het toepassen van gezond bewegen, eten en ontspannen en de daarvoor benodigde mindset. Jolinda heeft twintig jaar ervaring op het gebied van individuele oefentherapeutische zorg, evenals ervaring in het opzetten en aansturen van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden, het ontwikkelen van trainingen en workshops voor het bedrijfsleven en het opleiden van oefentherapeuten, zowel initieel als post-initieel.  

In 1997 heeft Jolinda de opleiding Oefentherapie Mensendieck afgerond. Hierna heeft ze tussen 1999 en 2001 de opleiding tot docent gevolgd aan de faculteit Bewegingswetenschappen op de VU Amsterdam, met Marcel als docent. Ze is actief geweest als docent Oefentherapie Mensendieck op de HvA en heeft opgetreden als senior trainer voor vhp human performance. Daarnaast is ze jarenlang als oefentherapeut Mensendieck, slaapoefentherapeut, en mede-eigenaar verbonden geweest aan het PMC de Schoof.   

In april 2016 heeft Jolinda de Beweegfabriek opgericht, waar ze optreedt als adviseur, coach, docent en trainer. De Beweegfabriek zet vitaliteit centraal in trajecten voor individuen in het bedrijfsleven. Gedragsverandering en zelfregie zijn hierbij sleutelbegrippen. De Beweegfabriek is onder andere samenwerkingspartner van VitaalBreda. In februari 2018 heeft Jolinda vorm gegeven aan permanente educatie voor oefentherapeuten door Oefentherapie.Academy te bedenken en in te richten als organische organisatie.   

Jolinda is als oefentherapeut Mensendieck nog verbonden aan Beweeg-Wijs; (kinder)oefentherapie en Slaap-Wijs; slaapoefentherapie. Daarnaast is zij als adviseur, docent en ontwikkelaar verbonden aan Pro Education.