Over Judith2019-01-15T12:47:05+00:00

Over Judith Brouwer

Judith is vanuit de Balm academie actief als adviseur, trainer en coach op het gebied van arbeidsveiligheid, gezondheid en vitaliteit.

In 1990 is Judith afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen en Bewegingswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deze studie heeft zij in 2000 opgevolgd met een master Professional Ergonomics aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft ze in 2017 aan diezelfde universiteit de opleiding Organizational Behaviour Management (OBM) gevolgd. Judith is in het verleden als professional actief geweest als ergonoom, adviseur, trainer, arbocoördinator bij onder andere Achmea Vitale en de St. Anna Zorggroep.

In 2010 heeft Judith haar eigen bedrijf opgericht: Judith Brouwer Advies en Training (JBAT). Ze helpt bedrijven bij vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Tevens denkt ze mee met de opdrachtgever voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van ergonomie, Arbo en Human Resource Management. Naast haar werk voor de Balm academie, is Judith op freelance basis actief voor meerdere opdrachtgevers in verschillende branches. Daarnaast is ze lid van de kenniskring Arbeid en Gezondheid van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.