Onze mensen2018-12-04T11:58:50+00:00

Marcel Balm

Deskundig gesprekspartner, facilitator en procesmanager. Docent van de Balm academie. Actief als spreker, coach, trainer en teambegeleider.

Rutger Balm

Gedragspsycholoog, gespecialiseerd in individuele gedragsverandering. Docent van de Balm academie en actief als spreker en coach.

Rafaela Colina

Docent van de Balm academie en actief als coach, spreker, trainer en teambegeleider. Gespecialiseerd in vitaliteit en collegialiteit.

Willemijn Sevens

HR-adviseur. Actief bij de Balm academie als coach, trainer en teambegeleider.

Jolinda Glaudemans

Docent van de Balm academie en actief als adviseur, coach, trainer en teambegeleider. Integreert aandacht voor gezond en veilig werken en leefstijl. Werkt ook nog als oefentherapeut Mensendieck.

Judith Brouwer

Judith integreert aandacht voor modern arbobeleid en arbeidsveiligheid met aandacht voor leefstijl van werkenden. Actief als adviseur, trainer en teambegeleider.

Eric Tabak

Samen met de Balm academie geeft Eric als Hogere Veiligheidskundige (HVK-er) invulling aan modern arbobeleid en duurzame inzetbaarheid.

Frank Moison

Samen met de Balm academie geeft Frank handen en voeten aan Duurzame inzetbaarheid vanuit zijn ruime ervaring als HR manager met oog voor mensen en organisatie.

Jan Smits

Zelfstandig transcultureel systeemtherapeut, trainer en coach.